menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

perjantaina, syyskuuta 19, 2003
 
Aamu on päivän äiti

Mitähän tästäkin päivästä tulee; eväät ei ole häävit: yleensä Leonard Cohen herättää minut kuiskimalla I'm your man, mutta tänään ei kuiskinut. Heräsin koiran kylmään kirsuun, mikä sinänsä ei ole yhtään huonompi herätys. Ylös, valmiiksi ladattuun kahvinkeittimeen virta, suihkuun, aamun lehti, kahvia, tukka kuivaksi, silmät päähän ja menoksi. Näinhän sen pitäisi toimia, mutta tänään ei suihkunraikasta minua tervehtinytkään kahvin tuoksu. Jahas, en ollutkaan muistanut ladata sitä illalla valmiiksi. Kuuma, tyhjä pannu sihisi loukkaantuneena kylmästä vesikasteesta, mutta ei auta, kiire kun on. Hiukan organisointia, järjestys uusiksi, niin kyllä tämä tästä. Tukka kuivaksi, silmät päähän, lehti ovelta ja kahville. Mitämitä, ei lehteä. Ei vieläkään kahvia. Jahasjahas, en muistanut napsaista virtaa uudelleen päälle. Koiran kanssa ulos ja vihdoinkin aamukahville, ilman aamun lehteä.

Kodin Kuvalehti korvasi aamun lehden ihan mallikkaasti. Tosin en tiedä, mitä maailmalla on eilen tapahtunut, mutta tuskin mitään, minkä tietämisestä tulisin paremmaksi ihmiseksi. KK sen sijaan kertoi, että "75% ihmisistä, jotka tapaat tänään, janoavat myötätuntoa. Voisitko sinä tarjota sitä heille?". Toki.

Äsken, kun minun piti kopioida kaikki kirjoittamani control ceellä, poistinkin vahingossa koko jutun control veellä, koska leikepöydällä oli tuo linkki.

Kun aamu alkaa näin, voi päivältä odottaa pelkkää hyvää. Ilma on kuin enkelin hengitystä, on perjantai ja rupean jakelemaan myötätuntoa kolmelle neljästä vastaantulijasta.
Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com