menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

torstaina, syyskuuta 11, 2003
 
Hyvää palvelua

Luin aamulla lehdestä, että työpaikallani oli eilen pommiuhka ja koko kerros oli evakuoitu. Hassua sinänsä, sillä työskentelen juuri siinä kerroksessa, josta pommiksi epäilty paketti oli löydetty. Eikä meille kukaan mitään kertonut. Ihmettelimme vain, miksi pihalla on niin paljon ihmisiä nojailemassa seinään. Juuri siihen samaan seinään, jonka takana pommiksi epäilty oli. Ja nojailijat sen tiesivät, koska olivat evakuoituna.
Meille ei kuulu kuulutukset, ja monesti olemme naureskelleet, että jos muu talo palaa, niin me tytöt vaan teemme töitä. Ja tässä talossa on ihan kokonainen osasto, joka pähkäilee näitä turvallisuusasioista. Olisikohan tarkentamisen varaa evakuointiohjeissa.

Hyvää palvelua saa nykyään liian harvoin. Kaupassa ei viitsi kysyä myyjältä mitään, kun a) myyjä ei tiedä tuotteesta mitään, b) ei vaivaudu etsimään mitään, c) ei reagoi kysyjään mitenkään, d) antaa väärää tietoa. Niinpä iloisesti yllättyneenä kiitokset Netellolle hyvästä palvelusta. Vaihdettuani kännykkäliittymän operaattoria vanha tuttu logoni meni SIM-kortin mukana. Tilasin Netellolta uuden, mutta se ei kuitenkaan tallentunut kännykkääni. Laitoin palautelomakkeella tiedon asiasta, vaikka niihin yleensä kukaan ei reagoi mitenkään. Iloisesti yllättyneenä sain heti seuraavana aamuna sähköpostin, jossa selitettiin, mistä asia johtui ja kysyttiin tarkempia tietoja, mitä tilasin ja milloin. Puhelimeeni napsahti iltapäivällä tilaamani logo. Että joku tosiaan viitsii tehdä työtä 0,84 euron asiassa. Saatan tilata muutakin tuollaisesta paikasta.

Tänään ilahduttaa ihminen, joka katsoo suoraan silmiin minulle puhuessaan.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com