menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

maanantaina, syyskuuta 29, 2003
 
Rönsyt

Olen jo kauan tätä epäillyt ja nyt se on sitten todistettu: olen enkeli. Eikö lähentele jo täydellisyyttä nainen, joka on sisältä/päältä eksoottinen pin-up-tyttö ja toisaalta päältä/sisältä synnitön enkeli ja kaikki tämä pikkutyttömäisessä dreamerissa. Koska kokovartalokuvan laittaminen tähän hiukan arveluttaa, tein erillisen liitteen. Tässä kävi niinkuin minulle niin usein: ihan siististi alkanut projekti lähtee rönsyämään käsistä. Ensin on vain itse asia, ja jo kohta huomaan, että sillä on toveri ja sillä lapsia ja sen kavereita. Sisustan samalla tavalla: ensin on mukatyylikäs sisustus, sitten hommaan yksinäiselle lampulle kaverin ja sille sopivan tuolin ja verhoihin sopivat tyynyt ja tyynyihin sopivat taulut. Jokainen pariton tavara huutaa itselleen kaveria, joka minun on hankittava. Ja kun niitä on kaksi, on siinä jo aineksia keräilyn aloittamiseksi. Miksen osaa pysyä kohtuudessa, tarpoa tietäni keskiviivan tuntumassa. Mistä johtuu poikkeilu sivupoluille, mistä kaipuu rönsyttää.

Viikko sitten telkkarin Tila-ohjelmassa esiteltiin kaunis koti, jonka harmaita ja teräksisiä tyylikkäitä sävyjä väritti limetin vihreä. Suihkuhuoneessa oli shampoopullotkin sitä samaa vihreätä. Entä, jos hius ei kestä juuri sitä pesuainetta, tai se loppuu lähikaupasta. Täyttääkö omistaja vihreät pullot salaa sopivammalla aineella tai ostaako reilusti varastoon. Näitä murheita ei ole meikäläisellä, joka ostaa sitä shampoota, joka on tarjouksessa. Se käy oikein hyvin sisustukseeni, sillä minkä tahansa värinen käy alunperin tyylikkään mustavalkoiseen suihkuhuoneeseeni.

Haaveilen kodista, jossa ei olisi ylimääräistä tavaraa, vaan kaikki olisi kaunista ja aistikasta. Ei olisi eriparikuppeja, kaikenkirjavia pyyheliinoja, väärän värisiä lakanoita. Vaan voiko siellä asua; jos en sovikaan sisustukseen.

Miten minä taas päädyin ihan muuhun kuin, mistä aloitin? Siispä rakennan tähän sievän aasinsillan: kun kaivelin arkistojani rakentaakseni tuon erillisen liitesivuston, tein uudelleen Sparkin persoonallisuustestin. Ja kuinka ollakaan, olen taantunut Mastermindista Dreameriksi. Onko se paha? Ainakin hyvä aasinsilta.
Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com