menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

maanantaina, lokakuuta 27, 2003
 
Aika on suhteellinen käsite

Blogini näyttää ryhtyneen itsenäiseksi, väitti päivittyneensä tänään, vaikka hylkäsin hänet kyllä eilen illalla hyvissä ajoin. Mutta koska en halua tuottaa pettymystä tänne tulleille (vaikkakin eilisillan testi kannattaa vilkaista), lisään aamukuulumiset. Viikonlopun aloittanut valvominen sekoitti unirytmini täysin eikä asiaa helpota lumen tuoma kirkkaus, joka luo tosin erityisen hyvät olosuhteet yölliseen hiippailuun, koska valoja ei tarvitse sytyttää. Jotta kaaos olisi täydellinen, ovat kaikki lukemattomat kelloni eri ajassa: osa talvi- ja osa kesäajassa, kaikki joko edistävät tai jätättävät, joissakin on patteri lopussa ja yksi käy Kiinan aikaa (sain sen tuliaisiksi Kiinasta, mutta nuppi on irti, enkä voi kääntää viisareita, ja koska kello on kaunis, pidän sitä). Sillä, mitä aikaa kello näyttää ei sinänsä ole merkitystä, koska en koskaan katso kelloa, pidänkin niitä vain siksi, että ne ovat kivan näköisiä.

Viikon alkajaisiksi testi, joka kertoo, millainen työpaikka sinulle sopii. Corporate Culture Testi (via Marjut) on pitkä, ja sopii siten työpaikalla tehtäväksi, mutta koska olen kunnon tyttö, itse tein sen yöllä.

Mea, you'll thrive in a corporate culture that allows you to be a Visionary

In your book, the future is now. You're motivated by being part of something new and exciting. And to reach those ends, you're willing to take some risks. You have personal expectations and want to ultimately make a difference in this world and your workplace. Work is not just a paycheck for you and it shows in how you care about what you do. You're a standup person and are committed to the success of any organization you work for — willing to accept responsibility squarely on your shoulders.

But you won't get far if you're working for a company that's not based on a system that values your contributions. What kind of work environment will really let you shine?

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com