menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

sunnuntaina, lokakuuta 26, 2003
 
Anonymous Bloggers

Ei ole helppoa elämä meillä AB-kerholaisillakaan. Koko ajan saa vilkuilla ympärilleen, markettimatkalla kahistella pusikoita ja tarkistaa lattialle jätetyt sukkakasat, josko olisivat vaihtaneet paikkaa. (Siellä on muuten yksi musta sukka, jätin sen vahingossa, näkyy tänne asti webbikameraani). Eikä siinä mitään, mutta kun ei jaksaisi olla aina täydessä tällingissä, kun ei yhtään tiedä, milloin TV-kamerat ja mikit työntävät keski-ikäisten naisten jonot lakoon marketin kassajonossa ja seuraavat meidän tekemisiämme. Kärsiihän tässä sosiaalinen elämä, jota olen harrastanut innokkaasti kulmagrillin yömyyjän kanssa ostaessani jokapäiväistä Teekkarin törky –annostani.

Eikä tuokaan vielä mitään, mutta on kuulkaa tosi vaikeata kirjoittaa uskottavasti naisen elämästä, kun ainoa naistuttu on se grillin myyjä, eikä sekään puhu minulle enää, kun oksensin siihen tiskille. Vaikeinta varmaan on kuitenkin muistaa, mitä minnekin blogiin on tullut kirjoitettua. Aikaa menee tajuttomasti, kun pitää lukea rotulistaa läpi monta kertaa päivässä, että tietää, mitä on taas paljastunut ja mitä meistä on kirjoitettu. Öisin ei saa nukutuksi, kun joku on kiilannut ohitseni ja vienyt puolet lukijoistani ohikiitäessään. Ja jotta ei varmasti jäisi yhtään luppoaikaa, täytyy jatkuvasti tarkkailla kävijälaskureiden kävijöitä.

Kaiken tuon vielä kestäisi, mutta nyt ahdistaa ajatus, että olen osasyyllinen yhden tyypin ryypiskelyyn.

Lopettaakseni kaikki arvailut siitä, kuka oikeasti olen, tein testin ja vastasin kerrankin rehellisesti kaikkiin kysymyksiin. Pelottavan oikea tuloshan siitä tuli.

HASH(0x87019c0)
Exhibitionist

You're wild and crazy and nothing pleases you more than to be the center of attention and you'll go to great lenghts to get it. A natural comedian and born actress, you love to entertain and people love being entertained by you. Wild and crazy and not afraid to take a dare. At best you are fun loving and entertaining at worst you are a show-off and compulsive liar. Your drug of choice is the spotlight but be careful you don't get addicted. You have a hot temper and are flarely competitive, but underneath it your tough exterior you are very insecure, which drives your compulsive attention seeking behavior. You might want to stop trying to outshine, out perform and outdo your friends while you still have some left.
The ULTIMATE personality test brought to you by Quizilla

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com