menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

perjantaina, lokakuuta 24, 2003
 
Kyborg-nainen

Koska päässäni nykyisin on niin paljon ajatuksia, etten ajoittain löydä sitä oikeaa juuri silloin, kun tarvis olisi akuutti, olen haaveksinut päähän rakennetusta Googlesta. Mutta mitä suotta siihen jättämään, asennetaan useampia osia ja parannellaan vanhoja samassa huollossa. Ja samoin tein voisi minusta tehdä vaikka Xenan näköisen.

Muistia saisi tietysti lisätä ja varmuuskopioinnin hoitumaan automaattisesti. Mielelläni myös muutaman kykysirun ottaisin, ranskaa ja italiaa voisin puhua, laulutaitokin lienee ostettavissa. Vaikka mielelläni tuonne pääkoppaan panostaisin eniten, niin en pahakseni panisi ulkoisiakaan ominaisuuksia: silmälasit lienee helppo korvata ja virittää samalla pienoisnäyttö, joka toimisi samalla tarvittaessa aurinkolippana. Voisin bussissa työmatkat hyödyntää blogeja lukemalla. Kädet voisi unohtaa turhan paljon huoltoa vaativina osina kirjoitustyövälineinä: miksei teksti voisi siirtyä suoraan aivoista editointiin, josta hyväksymisen jälkeen julkaisuun. Puppulausegeneraattori on tietenkin vakiona, ja siitä tarvittaessa voisi ajaa läpi tietyt paperit. Jossain alan erikoisliikkeissä on varmasti ostettavissa myös huumorinpilkettä, ymmärrystä, terveyttä ja virussuodatin. Tarkemmin ajateltuna en haluakaan olla Xena, vaan voisinkin olla Modesty Blaise.

Paitsi, että tällä virittelyllä pärjäisi paremmin hektisessä maailmassa, luulen, että olisin myös miesten mieleen. Kukapa mies voisi vastustaa kiusausta päästä virittelemään minua, optimoimaan ominaisuuksiani ja putsaamaan piirejäni.

Pelottavan lähelle osuu jälleen kerran Kuhla Kaan :"Citysinkku, joka ajaa joka perjantai Hakaniemestä kello 17:40 lähtevällä metrolla itäkeskukseen ja ostaa sieltä paketin munanuudeleita ja jonkin hepenen." Paitsi, että ostan kalapuikkoja ja pipperitaikinaa.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com