menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

perjantaina, lokakuuta 03, 2003
 
Päästä temmattua

Juuri saamani tiedon mukaan menestyksen mitta on n. 20 senttiä, joka on suurin piirtein sama kuin korvien etäisyys toisistaan.

Tiesittekö muuten, että jos korvalehdet höröttävät kohtisuoraan kallosta, ääni vahvistuu 10-kertaiseksi. Jos korvalehdet ovat tavanomaisella 18 mm:n etäisyydellä kallosta, vahvistusvaikutus on 2,5-kertainen. Korvalehdillä on siis muutakin virkaa kuin oivallisina silmälasinkannattimina ja korunpitiminä toimiminen.

Olen antanut itselleni kertoa, että tutkimusten mukaan isopäiset ovat viisaampia kuin pienipäiset. Kuka määrittelee, mikä on "iso pää". Onko jossain standarditaulukko pään normaalirajoissa olevista mitoista.

Ainoa hattu, jonka ostossa on kysytty pään kokoa, oli se valkosamettinen kesähattu. Myyjä sanoi, että minulla on iso pää ja siksi hattu ei löytynyt hyllystä. Hattu on 58 cm. Lasken siis myyjän puheiden varaan oman viisauteni. Tosin hatun kokoon vaikutti oleellisesti silloinen iso tukkamuoti. Nyttemmin hattuun on tungettu sisäreunuksen alle talouspaperia, jotta se pysyisi päässä.
Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com