menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

keskiviikkona, lokakuuta 15, 2003
 
Syöttö koppi ja ottelupallo

Mikä se on se jokin, joka toisessa ihmisessä saa ihmeen tapahtumaan, klikkin kuulumaan? TV:n chattiohjelmissa tuntuu aika vähän olevan riittävästi ("Onx tääl ketää 15vee muijaa"). Aikuisemmat hakevat luotettavaa ja huumorintajuista ystävää, ja rehellisimmät miehet myöntävät, että ulkonäölläkin on merkitystä? Ihmeen tapahtumista on selitetty biologialla ja kemialla; joidenkin ihmisten välinen tuoksu tai säteily saa ilotulituksen käyntiin. Tässä kuten monissa muissakin jutuissa yhdelle yksi ja toiselle toinen juttu on tärkeintä, ja mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän se tekijä on ulkonäkö. Moniaita minäkin mietin, ja yhtenä sitä, että miten yleensä on ollenkaan mahdollista, että jotkut liitot kestävät vuodesta toiseen, vaikka alussa ihastuminen on perustunut pelkästään ulkonäköön. Veikkaan, että kyseessä on pelkkä sattuma, ja suuri osa liitoista kaatuu, kun kuori ei enää riitä, ja pitäisi olla täytettäkin.

Minuun on aina vedonnut sixpackia enemmän älykäs, nokkela ja nopeaälyinen humoristi, joita on todella vähän IRL, mutta Blogoslandia on ihmemaa, jossa heitä on valtaosa. Toiseen voi helposti ihastua pelkästään tekstien kautta. Mutta vaikka näin tapahtuukin, harvoin sitä kuitenkaan on visualisoimatta henkilöä. Olisipa siskot hauska vertailla, millaisiksi kukin meistä on kuvitellut nämä rakkaat blogimiehemme. Tai millaisiksi he kuvittelevat meidät.

Eräs, jota en tunne, oli kerran kertonut toiselle, että pitää älyllisestä flirtistä. Koska Älyllinen flirtti on toinen ja kolmas nimeni (ainakin, jos älyllinen on inom sitaten), halusin tietenkin tutustua siihen, jota en tunne. Niinpä heitin pallon, joka oli kieritelty älyllisen flirtin kanelisokerisekoituksessa. Mitä tapahtui? Ei mitään.

Mitä opimme tästä? Ei mitään. Ellei opiksi lasketa muistutusta siitä yleisesti tiedossa olevasta asiasta, että verbaalinen toisen tavoittaminen ei ole koskaan ennustettavissa. Joko sitä on tai ei ole toisen vastapalloihminen. Se, että joku joskus ottaa pallon kiinni ja heittää takaisin ja siitä syntyy molempia tyydyttävä ottelu, on yksi elämän kermamunkeista.

Ja millainen on minun kermamunkkini: hänellä on Bruce Willisin flirtti olemus, Peter Nymanin äly, nokkeluus ja nopeat hoksottimet sekä Leonard Cohenin seksikäs ääni. Hyvää huomenta Ben-Bruce-Jouni-Peter-Janne-Leonard, miten sujuu sinulta laulu.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com