menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

sunnuntaina, marraskuuta 09, 2003
 
Korvaamaton

Jyrki Lehtolan palsta "Viikon voittajat ja häviäjät" AL:n sunnuntainumerossa on herkku, jonka luen aina ensimmäiseksi. Alkupaloina JL:n kolumnille viereisellä sivulla.
Tämän viikon voittajista:
Jos tilaa MTV3:n Laajakaistaliittymän, osallistuu samalla automaattisesti arvontaan, jossa voi voittaa "yllätyksellisen illan, johon kuuluu illallinen Marco Bjurströmin kanssa", mikä on varmin tapa saada valistunut kuluttaja esittämään kysymyksen "Mitäs muita laajakaistayhteyksiä niitä on?"

Tämä tänään tapetilla siksi, että oma ADSL-yhteyteni ei nyt avaa minulle pääsyä avaraan maailmaan, ja joudun turvautumaan muihin reitteihin. Oma yhteyteni on työnantajan etäyhteys, etu, jolla se ovelasti valjasti minut palkattomaan kotityöskentelyyn uskotellen minulle, että olen korvaamaton. Mutta tein juuri testin: ”Pane sormesi vesilasiin ja ota pois. Jos sinne jää aukko, olet korvaamaton.”
Ei jäänyt aukkoa. Mutta taistelen silti sinnikkäästi yhteyden luomiseksi, koska maailmalla saattaa tapahtua jotain, josta minun on syytä olla tietoinen.

Tässä jutussa oli pää ja hantä, mutta niillä oli vain vaivainen yhteys keskenään, jotka hiuksenhienosti onnistuin kytkemään keskenään. Olen korvaamaton.
Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com