menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

perjantaina, marraskuuta 14, 2003
 
Voittajia

Minun pienessä elämässäni ovat kokokohdat suunnilleen saman kokoisia kuin teineillä finnit. Siis suuria. Oho, nyt räpsähti sen luokan kielikuva, että tämän kanssa täytyy hetki herkutella. Auts, lisää mieleviä kielikuvia. Tarkoitukseni oli siis sanoa, että elämäni näyttää tasaisen harmaalta, mutta sisältää paljon pieniä ja joskus suurempiakin kokokohtia, jotka minusta näyttävät kaikki tulivuoren kokoisilta, mutta muiden mielestä ei miltään. Tämä oli kyllä jo niin mahtavaa kielikuvaa, että tähän jo olisi syytä lopettaa.

Vaan en malta. Eilinen kokokohta oli tietenkin Ikuisen menestyminen. Vaikka osuuteni on nuori ja vähäinen ja pohjatyö ja kaikki kunnia kahdella vanhemmalla heebolla sekä tällä ja tällä uudemmalla heebolla, tuntui menestys kuitenkin mukavalta, saada olla mukana päivystelemässä ja kahvia keittelemässä juuri juhlan hetkellä.

Eiliseen mahtui muutakin jännitettävää, ja vaikka voittoa ei tullutkaan, tulipahan kokemusta ja mainetta. Jotka ovatkin matkan varrella tärkeämpiä eväitä. Voittaa voi aina, ihan joka kerta.

Perjantain ratoksi voit vaikka veikata Finlandia-voittajan ja voittaa se itsellesi.
Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com