menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

tiistaina, joulukuuta 30, 2003
 
Kehityskeskustelu

"Terve mea."
"No terve terve, mitäpä Mea."
"Ihan sitä vaan kutsuin sut mea, kun pitäis käydä se kehityskeskustelu."
"No tota, joo. Onhan se tietty tapana tälleen vuoden lopuksi, niiku pisteeksi pilkun päälle; katsella, että mitä on opittu ja mihin niin muodoin ensi vuonna tähdätä. "

Katse siis takavasemmalle; alkuvuodesta tuli takkiin rajustikin, mutta jähmeä alku on muuttunut sarjaksi hyviä ja vielä parempia asioita, joista osa kovin pieniä ja jokapäiväisiä, mutta muutama norsun kokoinen merkkaa maiseman. Lopullinen käteen jäävä tilanne puhtaasti kauniin positiivinen. Ihmissuhteita on katkottu, katkennut itsestään, vanhoja uudistettu ja uusia solmittu: loppusaldo selkeästi ja puhtaasti paras tähän astisista. Osa tapahtuneesta on vain tapahtunut, kun en ole hanttiinkaan pistänyt ja osaan olen päässyt vaikuttamaan ratkaisevastikin.

"Kuule mea, sun pitäis vielä määritellä tavoitteet, targetit, luoda visiot ja päättää strategia."
"Onhan se nyt kuule sillä tavalla, Mea, että tiukka määrittäminen johtaa stressiin ja vie luovan tilanteisiin tarttumisen ilon. Jotain pitäisi toki tehdä IT-ongelmalle, mutta muita varsinaisia päällekaatuvia asioita ei ole. Jospa vain antaisin asioiden tapahtua omalla painollaan. "

"All you need in this life is ignorance and confidence; then success is sure."
- Mark Twain (1835 - 1910), Letter to Mrs Foote, Dec. 2, 1887
Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com