menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

keskiviikkona, joulukuuta 31, 2003
 
Kiitos ja kumarrus

Huomenista alkaen on aloitettava uuden numeron kirjoittaminen lomakkeiden vuosiviivalle. Opetteleminen ottaa pari viikkoa, ja sen tuloksena vielä loppuvuodesta etsin kadonnutta paperia kädessäni vanha ja huudan kavereille, että "missä wtf on se tämä mutta tältä vuodelta".

Minä en lupaa mitään, esitän vain muutaman toivomuksen ensi vuodelle. Tottakai toivon olevampi parempi ihminen itselleni ja läheisilleni. Ja jotta voisin edes teoriassa yltää siihen, toivon että henki ja keho pysyvät kuosissa. Sitten tietenkin toivon, että minulle riittää ensikin vuonna niitä, joille toivon hyvää. Lisäksi toivon, että ensi vuonna mikään kodinkone ei hajoa eikä viemärit tukkeudu.

Kiitokset haluan jaella kaikille, jotka ovat kuluneena vuonna saattaneet minut hyrinöihin. Te, jotka tästä voitte ottaa omanne, tiedätte kyllä, sillä tehän olette nähneet ja kuulleet sen minusta. Blogistaniin kiitos ja kumarrus omille henkilökohtaisille päivien pelastajilleni: aina, kun joku teistä on päivittänyt, kirpoaa kynä kädestä ja maailmani seisahtuu, kun kaappaatte minut: tulkaa noutamaan omenanne Piskerin lista-järjestyksessä: Mitvit, Benrope, Siiveniskuja, Lorem Ipsum ja Hupaisaa ajankulua tyhmille lapsille. Omenapussin punaposkisimmat omenat teille.

Tämähän oli tässä. Ensi vuonna uudet kujeet tai kuka ties vaikka vanhatkin. Ei niissäkään mitään vikaa ollut.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com