menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

tiistaina, joulukuuta 16, 2003
 
Kun himottaa

Täällä ei nyt puhuta lihan himoista, valitan. Vaikka senkin perimmäisen kysymyksen äärellä olisi paljonkin sanomista, jätän sen toiseen kertaan tai toisille areenoille, ei voi tietää. Saatanhan minä tietenkin puhua vaikka loivin vertauskuvin tai vaikka osin sublimoiden, miten minustakaan mitään selvää ottaa.

Puhutaanko vaikka salmiakista: josta tosin ei pitäisi puhua virheellisesti yksikössä ja yleistäen, sillä salmarin koukkaamat ovat tiukasti kukin sen oman valintansa takana. Tietenkin noin yleisesti ottaen ei suhtauduta karsaasti sielun sisaren merkkiinkään, ties vaikka syttyisi uusi ystävyys. Mutta sille omalle ollaan uskollisia. Minun salmiakkini ovat niitä simpukan mallisia vaaleita versioita, ei tummia, ja pussin päällä lukee Hyvää makumaasta. Paheksun sitä, että niitä vaaleita ei myydä erillisinä muuta kuin hyvinvarustetuissa irtarihyllyissä. Mustapantteri on myös hyvää.

Nyt ei tarvitse ulkomailla asuvan salmiakkinistinkään kiusata sukulaisiaan jatkuvilla salmiakkilähetyspyynnöillään, vaan hän voi ostaa herkkunsa täältä. Salmiakkeja on tilattavissa 21 eri vaihtoehtoa, mutta ei sielläkään minun merkkiäni. Voi sieltä muutakin suomalaista herkkua tilata: suklaita löytyy 24 vaihtoehtoa, mutta yllättäen ei taaskaan mielimerkkejäni: After Eight -minttusuklaata ja Fazerin Hasselpähkinäsuklaata, sitä, jossa on kokonaisia pähkinöitä. Onneksi en tosin asu ulkomaillakaan, joten saan himoni tyydytettyä kotonakin (yritin tähän laittaa jotain adjektiivia, mutta kaikki näyttivät niin viismielisiltä, joten jätän tämän nyt tähän). Kuka voi muuten haluta ostaa netistä talkkunaa?

Olen pidemmän aikaa ihmetellyt, miksi panomeussiin tulvii väkeä joulun lähestyessä yhä kiihkeämmin etsimään McFlurry jäätelökonetta, ilmiselvä joulun hittituote, joka löytyy vain menopaussista.

Lopuksi oiva karpulanparannuskonsti: Sammu normaalisti, mutta varaa aamuksi iso pussillinen tai monta pientä pussia salmiakkia!

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com