menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

perjantaina, tammikuuta 30, 2004
 
Hyvin suunniteltu on lähes siivottu

Emännän askelia on säästettäväPäätin eilen siivota [kiitti vinkistä], jotta viikonloppuna voisi nauttia ihan vaan olemisesta. Nostin ihka ensimmäiseksi hooverin keskelle huonetta, jotta en saisi päähäni laistaa varsinaisesta asiasta. Olen todennut kompastumisen siihen erittäin toimivaksi motivoijaksi. Tosin sen pölypussi oli täynnä, ja uusiahan ei tietenkään ole ostettuna.

Meanderlandiassa asustaa outo mäyräkoira; se kulkee pölynsyöjäkoneen vierellä ja vahtaa sitä silmät tarkkana. On varmaan olevinaan suojeluskoira, joka pelastaa minut korvia särkevää ääntä pitävältä örkiltä. Urho koira.

Ajattelin sitten saada nopeasti näkyvää pseudosiisteyttä aikaiseksi viemällä pois kämppääni kertyneet lehtipinot. Kalliita hienolle paperille painettuja lehtiä tulee säästettyä, kun niissä on niin hyviä ruokaohjeita. Koskaan en niiden mukaan ruokaa tee, enkä osaisikaan, mutta teoriassa saattaisin tehdä. Ensin piti vaan katsoa, josko niissä olisi säästettäviä.

Täytyy tänä iltana siivota, kun unohduin etsimään lehdistä, minkä erinomaisen hyvän ruuan viikonloppuna pilaisin olemattomilla taidoillani.

Aamulla kompastuin pölykoneeseen.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com