menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

perjantaina, tammikuuta 23, 2004
 
Karvan verran asiaa

Tottahan eiliseen on vastattava vastakappaleella; saman tekijän Naisen seksuaalisuus on oivallinen opas niille, jotka haluavat surffata G-piste-aloituksen kautta U-pisteeseen ja päästä AFE-alueelle ja saavuttaa lopulta Cul-de-Sac:n. Myös voi stimuloida mantelitumaketta, joka löytyy hippokampuksen elikkäs aivoturson yläpuolelta.

Jaa että vaikeata.

No onhan se: ensin pitää selvittää naisen tyyppi, että onko romanttinen, tunteellinen, aistikas vai mielikuvituksellinen, sanoo Livinoff. Kun tyyppi on selvillä, onkin sitten helppo lähestyä juuri tätä tyyppiä miellyttävällä tavalla. Yhdelle viedään lahjoja, yksi kaipaa luottamusta ja pitkää suhdetta, yhdelle riittää koskettelu ja halailu ja yksi vaatii kaiken aikaa uusia kokeiluja ja kikkailuja. Ja se testosteronihan pelin lopulta ratkaisee; mitä enemmän sitä on, sitä kiinnostuneempi on tyttö keksistä. Kaikkihan me tiedämme kenellä on testosteronia paljon: karvaisella äijän köriläällä. So? Onko tyttö karvainen, entä onko viikset?

Helpotan taakkaanne miehet, tässä haastattelututkimuksen mukainen ihanteellisen rakastajan malli: miehen pitää pystyä puhumaan avoimesti seksistä ja hänen pitää myös tietää paljon siitä ja hemmon pitää selkeästi ilmaista, mitä hän seksistä haluaa. Naisia viehättää mesomorfinen, symmetrinen ja karvainen mies. Naiset arvostavat myös kauniita puheita seksin aikana, lisäksi miehen pitäisi olla estoton ja tunteellinen ja kiihkeä ja romanttinen. Helppoa.

Arvatkaa, kenellä on karvaiset kädet? Mea mea \ 0 /

Hahaa, ja siellä miehet vilkuilee naiskollegojen käsivarsia. Nyt likat, käärikää hihanne.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com