menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

tiistaina, tammikuuta 20, 2004
 
Omenapussi suosittelee

Tämähän on jo kaikkien tiedossa, mutta muistin virkistykseksi ja johdatuksena syvempiin analyyseihin palautan mieliin, mitä jaappanilaiset tutkijat ovat havainneet: omenan kuoriminen veitsellä saa otsalohkon kehittyneiden aivoalueiden verenkierron kiihtymään. Tätä ei tapahdu, jos omenaa vain sivelee veitsellä (millainen ihminen sivelee veitsellä omenaa). Syy stimulaatioon on siinä, että hemmo joutuu käyttämään vaarallista työkalua suhteellisen monimutkaisessa tehtävässä (sic!).

Nyt hopihopi kauppaan ostamaan omenoita ja illalla niitä kuorimaan. Kun aivot ovat riittävästi stimuloituneet, voi ryhtyä vaikka siivoamaan, mikä puuha jää usein saamattomuuden vuoksi. Siitäkään ei kannata tosin huolta kantaa, sillä jälleen kerran tutkijat ovat löytäneet selityksen: liian sopeutuva silmä. Sopeutuva silmä ei huomaa tiskivuoria, pölykoirakenneleitä, likaista lavuaaria, vaatekasoja lattioilla ennen kuin kaaos on jo pitkällä. Mutta tähänkin löytyy lohtua: Rosa kertoo Anna-lehdessä, että kun sekainen kämppä alkaa kunnolla ahdistaa, voi heittäytyä selälleen ja katsella kattoon, sillä katto on aina siisti.

Ja nyt omenapussin virallinen vihje: jos omenan kuoriminen on kivaa ja kämppä on likainen, niin eikun omenan kimppuun, ja jos siivousinspiraatio ei iskekään, niin saapa vitamiineja, jotka auttaa jaksamaan, eikä niin ahdista (TM).

Toinen ilmainen neuvo: älä lähde töihin puoli kahdeksan bussilla, jonka reitin varrella on 5 koulua.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com