menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

torstaina, tammikuuta 22, 2004
 
Osoita minua sormella

Olen hämmentänyt kanssamatkustajiani bussissa lukemalla Kari Heusalan kirjaa Miehen seksuaalisuus. Hämmennystä aiheuttaa lähinnä kirjan selkeä piirroskuvitus; eilenkin vierelläni istunut nuori nainen oli venäyttää kaulansa. Kuvitus on selkeää ja opettavaista, tosin joskus aika monimutkaisen näköistä nuolineen. Kravattisolmun opetteleminen kuvien avulla on lapsellisen helppoa verrattuna kirjan käsityötaitojen opetteluun. Pitäisi muuten hakea kaupasta HK:n sinistä.

Entä onko sillä koolla väliä?

Vuonna 2002 Hollannissa tehdyn tutkimuksen mukaan 80 % naisista on sitä mieltä, että pituudella ei ole merkitysta ja 70 % on sitä mieltä, että paksuudella ei ole merkitystä. Lopuille 20-30 %:lle tiedoksi, että tutkijat ovat mittauksillaan tulleet johtopäätelmiin, että ei kannata panna liikaa painoarvoa isolle nenälle, suurille korville tai isoille jaloille. Sen sijaan todennettu on, että miehen etusormen pituus kertoo paljonkin.

Eilen paikallisen luistinradan ohittaessani kantautui korviini noin kymmenvuotiaan pojan kirkas ääni, joka kysyi saman ikäiseltä tytöltä: "Hei ooksä neitsyt?"

Kuka mies kehtaa tunnustaa vilkaisseensa etusormeensa äsken?

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com