menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

tiistaina, tammikuuta 13, 2004
 
Toisistaan riippumattomia suhteellisia asioita

Nainen suutahtaa ja vetäytyy hiljaiseksi. Mies luulee tuntevansa naisen ja luulee, että vaikka nainen näyttäisi haluavan yksinäisyyttä, hän itse asiassa haluaakin läheisyyttä ja jollei mies lähesty, niin nainen luulee, ettei mies välitä hänestä, mutta tosiasiassa mies luulee väärin naisen haluavan läheisyyttä näytellen haluavansa yksinäisyyttää, sillä nainen haluaakin oikeasti olla joskus yksin ja koska mies aina lähestyy naista tämän osoittaessa halua olla yksin, syntyy ristiriita, jonka ratkaistakseen mies lähestyy vielä useammin naista, joka ahdistuu siitä, ettei saa koskaan olla yksin, jolloin nainen suuttuu ja kertoo halustaan saada olla yksin, jonka mies luulee tarkoittavan, että nainen oikeasti haluaakin läheisyyttä.

Henry on nostanut esille naisten ronklaamisen nettideittien kanssa. Onhan se noinkin noin, mutta rohkenen väittää, että sama pätee myös miehiin; eiköhän mahda olla niin kuin viisas isoäitini jo aikoinaan sanoi "lisäähän hullu pyytää, kun saamaan oppii." Yksi suosikeistani, Ugus, on keskustellut jonkun kanssa rakkaudesta niin kauniisti, että mitäpä tähän lisäisi: lukekaa itse.

Helpotusta niille, jotka koko ajan pohtivat, missä kohtaa avautuu kuvan ja tekstin yhteys: ei missään. Minun oli vain saatava laittaa tuo surullinen kuva tähän. Tai ehkä se symboloi sitä, miten käy, jos ei pidä suhteistaan huolta. Minä olen muuten sitä mieltä, että on turha kuvitella, että toista voi ymmärtää ilman sanoja.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com