menopaussi
Uusi osoite: www.menopaussi.net

tiistaina, tammikuuta 06, 2004
 
Tärkeitä huomioita

British Medical Journal [BMJ 2003(Dec 20);327:1455-1456] pelastaa hopeanväristen autojen omistajien päivät: hopeiset autot joutuvat vakaviin onnettomuuksiin puolet harvemmin kuin valkoiset autot. Pahimpia riskejä kohtaat ruskeassa autossa ja melkein yhtä huonosti on asiat mustilla ja vihreillä [taulukko].

Auto ei juuri nyt ole ostoslistallani, mutta jos olisi, niin en ilman tilastoakaan ostaisi ruskeaa autoa (jäk), yhtä kammottavia ovat oranssit ja hylkimisreation aiheuttaa myös vihreä auto. Hopeinen auto sen sijaan sopisi nätisti yhteen korustukseni, vaatteitteni, kännärini ja kamerani kanssa.

Josta tuli mieleeni, että tyttöjen tapa ajatella asioita poikennee poikien mallista paitsi auton värin valintaperusteena, myös useissa muissa teknisissä ja koordinaatiota vaativissa asioissa. Kun tyttö esimerkiten yrittää tähdätä sulkemalla toisen silmänsä kuten pojat, hän siristää molempia silmiään ja rypistää samalla otsaansa. Ja miksi luulette tyttöjen luistelevan hassusti pökkien luistimia kärkipiikeillä. Rulliksia ei voi pökkiä, mutta niillä voi edetä hassusti polvet sisäänpäin keikalla. Tyttöjen juoksu on hölmön näköistä ehkä fysiikan tai kenkien johdosta, mutta miksi tytöt heittää palloa kummallisesti, siis viskaa tai pahimmassa tapauksessa yritttää alakautta heivauttaa pallon eteenpäin päätyen useimmiten saamaan sen omaan päähänsä tai hyvällä tuurilla metrin päähän eteen tai taakse.

Tytöt ovat lyömättömiä vain naisen logiikassa. Ovat myös hauskoja, nopeita ja toistavat itseään. Kysyn vaan, että mikä meissä nyt niin naurettavaa on. Onhan pojatkin, siis hauskoja.

Comments: Lähetä kommentti

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Weblog Commenting by HaloScan.com